ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Associació VOLS COL·LABORAR AMB L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT?

VOLS COL·LABORAR AMB L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT?


L’Associació Esportiva Pàdel Alpicat ja està a punt per rebre el vistiplau final del Registre d’Associacions Esportives de la Generalitat de Catalunya.

Ja ens comencen a conèixer perquè ja hem organitzat algunes activitats però en tenim moltes més preparades i per això volem demanar el teu recolzament.

Busquem sponsors i col·laboradors que vulguin ajudar-nos en la mesura de les seves possibilitats. Tota aportació, per petita que sigui, serà benvinguda i ens ajudarà a fer l’associació més gran, a organitzar més activitats i a fer poble.

Si t’interessa o coneixes algú a qui li pugui interessar, posa’t en contacte mitjançant el formulari de contacte de la nostra web (https://padelalpicat.wordpress.com/) , el Facebook (https://www.facebook.com/associaciopadelalpicat/) , el correu electrònic  (a.e.padelalpicat@gmail.com) o per telèfon (611 034237). Moltes gràcies.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: