ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Sin categoría Cloenda rànquing – 10 de juny

Cloenda rànquing – 10 de juny


Com a acte final del primer rànquing organitzat per l’Associació Esportiva Pàdel Alpicat, estem organitzant una trobada entre tots els participants.
El que tenim previst seria començar a les 6 de la tarda amb uns partidets de pàdel i acabar amb un sopar informal. Però com que, des de l’ajuntament, no ens han pogut garantir que tinguem pistes disponibles, ja que encara no podem fer la petició com a associació, i fins l’últim moment potser no sabrem si les tindrem, reconfirmaríem el programa tan aviat com puguem.
No obstant, necessitem tenir una previsió de la gent que vindreu per poder acabar de muntar el programa. Per tant, us demanem que ompliu, si us plau, abans de finals de mes, el següent formulari breu de participació: https://goo.gl/forms/9eZovfZRzNB165RI3
Aquesta invitació la podeu fer extensiva a tothom que estigui interessat a formar part de l’associació, ja que també us informarem dels propers actes que volem dur a terme.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: