Ja som associació!


Ja som oficialment l’Associació Esportiva Pàdel Alpicat. Ahir vam rebre la confirmació de la inscripció de l’Associació en el Registre d’Associacions Esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el número de registre 18.004, resolució de 20 d’abril.
Avui hem anat a l’Ajuntament d’Alpicat a inscriure’ns com a Associació Municipal. Ens han informat que en la junta de la propera setmana ja constarem com a oficialment inscrits.
L’Ajuntament no ens deixa actuar com a associació, malgrat tenir el registre de la Generalitat, fins que aquesta inscripció sigui efectiva. No obstant, hem presentat una instància perquè ens facilitin l’ús de les pistes per l’acte de cloenda del rànquing.
Mentre estem acabant de fer tots els tràmits legals, confirmació del NIF provisional de l’associació, obertura de compte corrent, contactes amb possibles patrocinadors, etc.
Us anirem mantenint informant de les novetats, així com del programa definitiu de l’acte de cloenda.
Encara que no hagueu participat en el rànquing, us convidem a venir el dia 10, ja que allà també us informarem de tot el què hem pensat fer com a associació.
Recordeu que per venir el dia 10 ens cal tenir una previsió d’assistents, ompliu l’enquesta a: https://goo.gl/forms/lZTS2OTlmTAmxn…
Si no sou socis, us convidem a formar part de l’associació i si hi voleu col·laborar d’alguna manera, també hi sereu benvinguts.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: