Assemblea general socis


Benvolguts, benvolgudes,

Un cop complerts ja tots els tràmits necessaris per estar legalment constituïts com a associació esportiva i haver mantingut vàries reunions amb l’Ajuntament d’Alpicat per definir les nostres accions, la Junta de l’Associació hem decidit que és indispensable convocar-vos a una primera assemblea general per presentar-nos oficialment, explicar-vos com hem arribat fins aquí i que volem fer com a associació.

És per aquest motiu que us convoquem a la primera assemblea general de socis de l’Associació Esportiva Pàdel Alpicat, per al proper 5 d’octubre, a les 20:30h, a la Sala d’Actes del Casal d’Avis.

Esperem comptar amb la vostra presència i us convidem a participar-hi activament, aportant les idees o iniciatives que creieu adients.

Salutacions cordials,

Eva Moscatel
Presidenta A.E Pàdel Alpicat

Convocatòria assemblea general 5 octubre 2017

Convocatòria assemblea general 5 octubre 2017

Comenta

Related Post

Benvinguda a nous patrocinadorsBenvinguda a nous patrocinadors

Donem la benvinguda als primers patrocinadors de l’AEPA: Montse i Alicia Estilistes, Alpicat, patrocinarà un equip femení: https://www.instagram.com/montsealiciaestilistes/?hl=es Cal Teo, Lleida, patrocinarà l’altre equip femení: https://www.facebook.com/calteolleida/ Infopid, Serveis Informàtics, de

%d bloggers like this: