ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Associació Vols ajudar-nos i promoure la teva empresa?

Vols ajudar-nos i promoure la teva empresa?


Sigui quina sigui l’empresa o servei que ofereixes, si vols promocionar-la i alhora ajudar a la nova Associació Esportiva Pàdel Alpicat, parlem i mirem com podem col·laborar.

L’Associació és de nova creació però ja compta amb uns 70 socis. Amb l’esperit de fomentar la pràctica d’aquest esport de manera inclusiva i promovent accions d’impuls de l’esport base, l’Associació ja ha organitzat un parell de torneigs, competicions de rànquing i ara mateix té en marxa un Torneig d’Hivern pel proper dia 3 de desembre i l’Escola de Pàdel Infantil a Alpicat.

Properes accions inclouen portar el pàdel alpicatí més enllà de les nostres fronteres, però no volem donar més pistes per no desvetllar el secret.

Com a Associació jove encara no compta amb la subvenció de l’Ajuntament d’Alpicat i promou totes les activitats a partir de les aportacions dels socis i dels inscrits, però creiem que ens podem fer més grans si comptem amb col·laboradors i ajudes.

Per això, si creus que et pot interessar que treballem conjuntament pel benefici de tots, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres i pensem en les diferents possibilitats: organitzar competicions, publicitar l’empresa en productes de marxandatge… Tots ens farem més visibles i en sortirem guanyant.

Comenta

Related Post

Ja som associació!Ja som associació!

Ja som oficialment l’Associació Esportiva Pàdel Alpicat. Ahir vam rebre la confirmació de la inscripció de l’Associació en el Registre d’Associacions Esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el número

%d bloggers like this: