ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Associació Vols ajudar-nos i promoure la teva empresa?

Vols ajudar-nos i promoure la teva empresa?


Sigui quina sigui l’empresa o servei que ofereixes, si vols promocionar-la i alhora ajudar a la nova Associació Esportiva Pàdel Alpicat, parlem i mirem com podem col·laborar.

L’Associació és de nova creació però ja compta amb uns 70 socis. Amb l’esperit de fomentar la pràctica d’aquest esport de manera inclusiva i promovent accions d’impuls de l’esport base, l’Associació ja ha organitzat un parell de torneigs, competicions de rànquing i ara mateix té en marxa un Torneig d’Hivern pel proper dia 3 de desembre i l’Escola de Pàdel Infantil a Alpicat.

Properes accions inclouen portar el pàdel alpicatí més enllà de les nostres fronteres, però no volem donar més pistes per no desvetllar el secret.

Com a Associació jove encara no compta amb la subvenció de l’Ajuntament d’Alpicat i promou totes les activitats a partir de les aportacions dels socis i dels inscrits, però creiem que ens podem fer més grans si comptem amb col·laboradors i ajudes.

Per això, si creus que et pot interessar que treballem conjuntament pel benefici de tots, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres i pensem en les diferents possibilitats: organitzar competicions, publicitar l’empresa en productes de marxandatge… Tots ens farem més visibles i en sortirem guanyant.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: