ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Associació Vols formar part de la junta?

Vols formar part de la junta?


Ahir a la nit la junta de l’Associació ens vam reunir per preparar les noves activitats ara que començarà el bon temps. Com ja sabeu la propera activitat és el viatge a Bèlgica, però a més estem preparant:
* Un clínic de pàdel amb Xavier Colomina
* Un campus d’estiu per a nens a l’agost i setembre
* Un rànquing
* I un torneig per als nens de l’Escola de Pàdel Infantil amb berenar, com a cloenda del curs de pàdel d’enguany.
Us anirem informant de cadascuna de les activitats.

També volem obrir les portes a tots els socis que vulgueu entrar a formar part de la junta de l’associació, ja sigui ocupant algun càrrec o com a vocals. Ja tenim una nova incorporació a qui donem la benvinguda, Lídia Pardo, però volem comptar amb més voluntaris.

Etiquetes:

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: