LLICÈNCIA DIGITAL FEDERACIÓhttps://fcpadel.cat/descarregat-la-teva-llicencia-en-format-digital/
La Federació Catalana de Pàdel (FCdP) implanta per tots els seus federats i federades la llicència digital.
Aquesta és la representació gràfica de la llicència física i té la mateixa validesa que aquesta última. A més la llicència digital també acredita als que tenen la llicència de tècnic i/o àrbitre. La llicència digital és individual pel que està associada al federat o federada posseïdor de la mateixa.
El president de la FCdP, Pere Hernàndez, afirma que «es tracta d’un pas endavant més cap a la innovació i el procés de transformació digital que estem portant a terme». El màxim responsable del pàdel català ha exposat que la llicència digital «respon a una nova cultura per a adaptar-se a les necessitats actuals i millorar els serveis a tots els federats i federades».

Tots els federats i federades podran descarregar-se des d’aquest dimecres la seva corresponent llicència federativa digital en el seu dispositiu mòbil, per tenir-la sempre accessible a l’hora de realitzar les seves activitats esportives, juntament amb un document d’identitat perquè puguin validar-ho les autoritats corresponents si fos així requerit durant la pràctica esportiva.

El procés per poder-se descarregar-se la llicència digital és el següent:
1) Accés a Login Àrea Privada Federat
2) Introduir usuari i contrasenya
2) Accés a Llicència Digital
3) Descarregar llicencia
4) Guardar la llicència
La Federació Catalana de Pàdel recorda als federats i federades la importància de respectar les normes establertes i realitzar les seves activitats esportives sota els criteris de responsabilitat, prudència i compromís cívic.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: