ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Lliga catalana ES REPRÈN LA LLIGA ARA AL SETEMBRE. VACANTS A L’EQUIP FEMENÍ

ES REPRÈN LA LLIGA ARA AL SETEMBRE. VACANTS A L’EQUIP FEMENÍ


Durant el mes de setembre es reprèn la lliga que va quedar aturada per la Pandèmia. Toca fer els partits de tornada durant setembre i octubre.

Tots els dimecres del mes de setembre es podran incorporar nous jugadors als equips. En el nostre cas hi ha 5 vacants en l’equip femení. Així que si algú de vosaltres vol entrar a l’equip o sap d’algú que li interessi, que es posi en contacte amb nosaltres que l’informarem.

Per entrar a l’equip cal:

  1. Ser soci de l’AEPA
  2. Estar federat a la Federació Catalana de Pàdel. La Federació ara permet afiliar-se amb la quota quadrimestral (33€ adults, 19€ menors). Les quotes anuals són: 53€ adults, 33€ junior, 29€ infantil.

Animeu-vos, val a dir que tots dos equips han debutat aquest any i estan fent molt bon paper, el femení està fins i tot amb possibilitats de jugar Play-Off.

Comenta

Related Post

Benvinguda a nous patrocinadorsBenvinguda a nous patrocinadors

Donem la benvinguda als primers patrocinadors de l’AEPA: Montse i Alicia Estilistes, Alpicat, patrocinarà un equip femení: https://www.instagram.com/montsealiciaestilistes/?hl=es Cal Teo, Lleida, patrocinarà l’altre equip femení: https://www.facebook.com/calteolleida/ Infopid, Serveis Informàtics, de

%d bloggers like this: