Actualització COVID19

26/10/2020 – Acabem de confirmar amb l’Ajuntament l’aplicació de les noves mesures anti COVID19 aprovades ahir per la Generalitat.
Per donar compliment a les noves restriccions, les instal·lacions esportives hauran de tancar a les 21:00 hores i, per tant, el sistema de reserva de pistes quedarà bloquejat de les 21 hores a les 6 del matí.

Pel que fa als socis que estaven disputant l’Alpicat Padel League, entenem que aquestes restriccions horàries i el fet que alguns participants puguin en algun moment estar en confinament, fan més complicat trobar horaris per tancar partits. Per tant, la 3a ronda del torneig es prorroga, de moment, tot el mes de novembre. Us aconsellem que aneu tancant partits i no ho deixeu per la darrera setmana, si tots ens acumulem llavors, tornarà a ser impossible finalitzar la ronda. Penseu que fins les 9 de la nit es pot jugar i també els caps de setmana.

Pel que fa als grups d’entrenament, estem complint la normativa perquè cap grup excedeix dels 6 participants. Si ens demanen aplicar altres mesures, no ho dubteu que ho farem.

Sap greu però ens hem d’adaptar tots a les noves circumstàncies i ser responsables i solidaris perquè la situació no empitjori. Gràcies a tots per la vostra col·laboració i salut per a tothom.

Comenta

Related Post

Pàdel i més…Pàdel i més…

Anem definint el programa social del torneig a Lieja: torneig al matí, visites proposades: Lieja, Maastricht en vaixell… Ja hi ha els primers jugadors inscrits, no us quedeu sense plaça:

%d bloggers like this: