COMUNICAT DE L’AEPA

Des de l’Associació de Pàdel Alpicat lamentem que hem hagut de cancel·lar a última hora les nostres activitats i sense poder donar més preavís, sobretot pel que fa al desenvolupament del Campus que s’havia d’iniciar el proper dilluns, i les classes que s’han d’interrompre de forma sobtada.
Lamentem que no hi hagi hagut més previsió per part de les autoritats municipals i els efectes que això pot tenir sobre els nostres usuaris. No és la manera en què ens agrada actuar.
Malgrat tot, considerem prioritari vetllar per la salut de tothom i si les autoritats sanitaries consideren addient prendre aquestes mesures, les respectarem tot i desitjant que entre tots aquesta situació pugui anar millorant i puguem tornar a la normalitat ben aviat.
Gràcies per la vostra comprensió i el vostre recolzament.
Junta de l’AEPA

Comenta

Related Post

Pàdel i més…Pàdel i més…

Anem definint el programa social del torneig a Lieja: torneig al matí, visites proposades: Lieja, Maastricht en vaixell… Ja hi ha els primers jugadors inscrits, no us quedeu sense plaça:

%d bloggers like this: