ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Sin categoría L’Ajuntament d’Alpicat suspèn totes les activitats i tanca els espais i equipaments municipals fins al 9 d’abril seguint les indicacions directes de Salut

L’Ajuntament d’Alpicat suspèn totes les activitats i tanca els espais i equipaments municipals fins al 9 d’abril seguint les indicacions directes de Salut

L’augment de casos de Covid a la població ha dut a prendre aquesta decisió, que afectarà, entre d’altres, el 1r Open de Tennis i la Programació de Primavera de La Unió.

L’Ajuntament d’Alpicat ha acordat avui la cancel•lació de totes les activitats i el tancament dels espais i equipaments municipals fins al 9 d’abril vinent. La decisió es produeix atenent les recomanacions i directius del Departament de Salut arran del context de rebrot de la Covid-19 que s’està produint al municipi en els darrers dies, amb l’objectiu que aquest disminueixi i s’estabilitzi.
L’augment de la incidència de casos de Covid va propiciar a principis de setmana una reunió entre l’Ajuntament i Salut per valorar la situació. D’aquesta trobada en va sortir la creació d’una comissió de seguiment amb l’objectiu de valorar l’evolució de la pandèmia i prendre les mesures que s’estimessin necessàries.
Ha estat en aquest context que la Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alpicat ha acordat avui, en compliment de les accions recomanades pel Departament de Salut, adoptar un seguit de mesures que s’articularan en aquests punts:
• Primer. L’Ajuntament reforçarà els missatges de sensibilització per al compliment de les mesures de prevenció, incloent el reforç de les accions destinades a la reducció de la interacció social, amb el suport dels agents municipals i de la Creu Roja.
• Segon. Restringir al públic els següents espais i equipaments municipals:

 1. Tancar totes les instal•lacions esportives municipals, excepte per les competicions federades, que es realitzaran sense públic.
 2. Tancar tots els parcs i jardins municipals, incloses les zones d’esbarjo per a gossos.
 3. Suspendre totes les activitats culturals, esportives o similars que realitzi l’Ajuntament directament o per tercers en instal•lacions municipals.
 4. Tancar la Biblioteca Municipal, excepte per préstec.
 5. L’escola municipal de música i les activitats extraescolars del col•legi faran la seva activitat telemàticament.
  • Tercer. Aquestes mesures entraran en vigor a les 0:00 h del 27 de març i estaran en vigor fins a les 23:59 h del 9 d’abril sense perjudici que es pugui prorrogar si les circumstàncies així ho aconsellen.
  • Quart. Es fa una crida a la població d’Alpicat perquè compleixi respecti aquestes restriccions, i les genèriques per a tot Catalunya, reduint al màxim la interacció social.
  Entre els esdeveniments afectats per la cancel•lació, hi ha el 1r Open de Tennis d’Alpicat, que s’havia de disputar aquest cap de setmana a les pistes municipals del Parc del Graó, i la Programació de Primavera de La Unió, que tenia previst oferir cinc espectacles del 28 de març a l’1 d’abril. En aquest darrer cas, cal remarcar que s’havien esgotat les localitats per a tots els espectacles, i que ara ja s’està treballant per reprogramar-los el més aviat possible. En cas que no sigui possible, o que les persones que tenen localitats no hi puguin assistir en la nova data, se’ls retornaria l’import de les entrades.
  No cal dir que l’Ajuntament d’Alpicat lamenta les molèsties que aquestes decisions puguin ocasionar a la ciutadania, tot i que com sempre es prenen pel bé de la salut comunitària i amb la voluntat que la situació es pugui normalitzar el més aviat possible. A la vegada, l’Ajuntament insisteix en la recomanació de seguir i respectar de manera rigorosa totes les recomanacions i directrius referents a distància, mans i mascareta, així com reduir al màxima la interacció social.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: