ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Sin categoría SIGNATURA D’UN ACORD DE COL.LABORACIÓ ENTRE L’AEPA I EL RAÏMAT GOLF CLUB

SIGNATURA D’UN ACORD DE COL.LABORACIÓ ENTRE L’AEPA I EL RAÏMAT GOLF CLUB


RGC obre les instal·lacions del Golf als usuaris de l’AEPA i aquesta ofereix al Golf la seva trajectòria en el món del pàdel.

L’objecte de l’acord es dur a terme conjuntament accions i activitats per fomentar la pràctica del pàdel, oferint condicions especials en el lloguer de les noves pistes del Raimat Golf Club i organitzant competicions a les quatre pistes del golf.

Per conèixer les condicions especials i primeres competicions de pàdel a RGC us podeu posar en contacte amb la AEPA al mail a.e.padelalpicat@gmail.com o al WhatsApp 611 034 237.

Podeu reservar pista al Pàdel de Raimat Golf Club a l’aplicació PLAYTOMIC

A la foto Eva Moscatel, Presidenta de la AEPA i Maria Ramis Gerent de RGC, i Joan Monzó Director Esportiu  de RGC signant l’acord  a les oficines del Club de Golf

Alpicat i Raimat 21 d’Agost de 2021

Raimat Golf Club ha inaugurat recentment quatre pistes de Pàdel i una piscina exterior afegint així nous esports i activitats al seu projecte de club esportiu familiar que compte amb més de 450 famílies que ja gaudeixen d’esports al aire lliure en un entorn espectacular.

L’Associació Esportiva Pàdel Alpicat amb quatre anys ja d’antiguitat i uns 250 socis, és una associació esportiva que treballa principalment com a associació municipal del poble d’Alpicat, utilitzant principalment les seves instal·lacions però que, col·labora amb altres clubs i que aposta fermament per aquest nou acord. Actualment gestiona l’escola de pàdel d’Alpicat, amb uns 90 participants, participa en la Lliga Catalana de Pàdel amb dos equips d’adults, que s’ampliaran per la propera temporada amb 2 més i a un equip d’Escola de menors, organitza intercanvis internacionals de pàdel, campus, clínics i torneigs.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: