ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Sin categoría Lliga d’escoles per a menors

Lliga d’escoles per a menors

Per al curs 2021-22 la Federació Catalana de Pàdel ofereix una nova activitat adreçada a menors: una lliga d’escoles de pàdel per a jugadors i jugadores a partir de 6 anys.
L’objectiu és que els nens formin equip, agafin l’hàbit d’entrenar regularment i aprenguin la dinàmica dels partits de pàdel en un ambient formatiu i no competitiu, on l’important no és guanyar sinó adquirir pràctica i valors esportius.
Els equips es divideixen per franges d’edat i per formar equip cal un mínim de 6 participants.
La modalitat de joc s’adapta a les edats.
La lliga dura d’octubre a juny, adaptada al calendari escolar i els partits es juguen en cap de setmana. El format de la lliga són partits d’anada i tornada i en clubs de proximitat geogràfica.
El requisit per als jugadors és tenir la llicència federativa. D’octubre a desembre serà gratuïta i de gener a desembre costa 29€. La llicència inclou una mútua en cas d’accidents i la possibilitat de poder participar en altres competicions de la Federació.
Al final de la competició la Federació organitzarà una festa de cloenda on tots els participants seran convidats.

Des de l’escola de pàdel us encoratgem a animar als vostres fills a participar, ja que així fomentaran l’esperit d’equip i posaran en pràctica tot el que estan aprenent i els incentivarà a continuar.

Tots els què estigueu interessats, contacteu amb la Sònia, com a molt tard, el setembre, ja que l’activitat s’inicia a l’octubre i cal inscriure els equips

Lliga menors

Comenta

Related Post

Equipació 2021Equipació 2021

Us presentem les noves equipacions entre les quals podeu triar.Podeu combinar peces de qualsevol dels models inclosos. Els preus són preus finals amb serigrafia inclosa.Per encàrrecs us heu d’adreçar a

%d bloggers like this: