Per a adults…


Classes de pàdel

En grups de 3 o 4 persones, en parelles o en classes particulars, et pots iniciar en el món del pàdel amb nosaltres o pots perfeccionar ja la teva tècnica.

L’escola de pàdel està coordinada per Sònia Colomina, monitora titulada de pàdel i tennis i l’acompanyen tècnics molt professionals com Alvaro Pedrós i Guille Solans.

Les classes es fan majoritàriament a les pistes del Parc del Graó d’Alpicat, però es poden realitzar en altres instal·lacions en funció de disponibilitat horària.

Lliga Catalana de Pàdel

Ja portem dos anys competint en la Lliga Catalana de Pàdel amb dos equips federats: un masculí que competeix a 4a categoria però que ara mateix està amb possibilitats d’ascens; i un femení que la temporada passada ja va ascendir a 3a categoria. Aquests equips prometen i creixen, per això, per la lliga 2022 es preveu augmentar 2 equips més federats. No et quedis fora.

Torneigs i trobades amistoses

Igual que es fa pels nostres jugadors de la base, l’AEPA organitza i col·labora en torneigs i trobades amistoses de pàdel al llarg de l’any. Els nostres jugadors poden participar a nivell individual en aquestes competicions o poden organitzar-se en equip per representar el nom de l’AEPA.

Pàdel On Tour

Alpicat se’ns queda petit! Ja hem participat en dos trobades amistoses de pàdel a l’estranger: la primera a Liège, Bèlgica, i la segona a l’Algarve, Portugal. La tercera prevista a Dolceacqua, Itàlia, està ajornada a causa del COVID però intentarem reprendre-la en breu, ja que ens la reclamen. Val a dir que en aquests viatges l’excusa és el pàdel, el que queda són uns dies fantàstics de vacances, turisme i fer creixer les amistats.

Comenta

Related Post

Per a tots…Per a tots…

Tothom és benvingut a l’AEPA. Ja sigui que et vols iniciar en el pàdel, com que vulguis perfeccionar el teu coneixement, com que vulguis trobar gent per jugar, volem que

%d bloggers like this: