ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Lliga catalana Els equips de l’AEPA disputen la Copa Catalunya

Els equips de l’AEPA disputen la Copa Catalunya


L’equip masculí de 2a va disputar el passat 28 d’abril la pre-prèvia de la Copa Catalunya. Han guanyat al Pont de Suert per 2-1 i passen a la següent fase, a l’Hospitalet de l’infant, l’últim cap de setmana de maig.
Només es classifiquen per jugar aquesta copa els 3 primers equips de cada grup.
I aquest proper dia 7 de maig li toca el torn a l’equip femení de 2a, també contra el Pont de Suert i en camp rival. Desitgem molta sort a les noies i que també puguin passar a la prèvia a l’Hospitalet.

Enhorabona a tots i amunt AEPA!

Comenta

Related Post

Benvinguda a nous patrocinadorsBenvinguda a nous patrocinadors

Donem la benvinguda als primers patrocinadors de l’AEPA: Montse i Alicia Estilistes, Alpicat, patrocinarà un equip femení: https://www.instagram.com/montsealiciaestilistes/?hl=es Cal Teo, Lleida, patrocinarà l’altre equip femení: https://www.facebook.com/calteolleida/ Infopid, Serveis Informàtics, de

%d bloggers like this: