ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Campus,Classes Informacions importants Classes pàdel

Informacions importants Classes pàdel

CLOENDA CLASSES DE PÀDEL CURS 21/22 I INICI CURS 22/23

Benvolgut/da,

En primer lloc, et volem agrair que hagis estat alumne de l’Escola de Pàdel de l’Associació Esportiva Pàdel Alpicat. Esperem que ho hagis gaudit i intentarem, de cara a la propera temporada, corregir les petites errades que s’hagin pogut cometre. Per sort, cada cop som més usuaris de les pistes de pàdel i de l’escola i la gestió es fa més complicada, però entre tots ho millorarem.

En segon lloc, et fem arribar informacions importants per acomiadar el curs i per l’inici del curs 22/23.

ESCOLA DE PÀDEL INFANTIL

ESCOLA DE MIGDIA

  • 3 de juny: últim dia de classe.
  • 22 de juny, de 16:00 a 18:00 hores: festa de comiat, al parc dels cines. Jocs d’aigua i berenar. Qui vulgui pot sortir amb bicicleta des del Parc del Graó (acompanyats pels monitors) o ens trobarem al parc. (Cal confirmar punt de trobada amb els monitors).
  • Represa de les classes: el primer dia d’inici de curs escolar (Escola Primària / Escola).

ESCOLA DE TARDA

  • 21 de juny: últim dia de classe.
  • 22 de juny, de 16:00 a 18:00 hores: festa de comiat, al parc dels cines. Jocs d’aigua i berenar. Qui vulgui pot sortir amb bicicleta des del Parc del Graó (acompanyats pels monitors) o ens trobarem al parc. (Cal confirmar punt de trobada amb els monitors).
  • Represa de les classes: el primer dia d’inici de curs escolar (Escola Secundària / Instituts).

ESCOLA DE PÀDEL ADULTS

  • 30 de juny: últim dia de classe.
  • Mes de juliol: qui vulgui fer classe durant el mes de juliol, ho ha d’enviar per Whatsapp al Guille (Tel: 615 21 98 75). Cal tenir en compte que les classes, per qüestions climatològiques, només es faran en horari de 19 a 22 hores i, com que no està previst que continuïn tots els grups, caldrà acordar grup i horari.
  • Mes d’agost: no es fan classes de pàdel.
  • Represa de les classes: 1 de setembre.

CURS 2022/23

La coordinació de l’Escola de Pàdel dona per confirmats tots els grups que han finalitzat el mes de juny de 2022 i es conservaran els horaris i els grups per al curs 2022/23.

Qualsevol canvi d’horari s’haurà de sol·licitar i anirà en funció de disponibilitat de pistes i de grup. Contactar també amb el Guille.

En cas de voler donar-se de baixa de les classes de pàdel, escriviu, si us plau, un email a aepa@aepadelalpicat.cat, perquè quedi constància de la vostra baixa i ho puguem tenir present a tots els efectes.

CAMPUS DE PÀDEL D’ESTIU PER A NENS I NENES DE 4 A 17 ANYS

Com cada estiu també organitzem el campus de pàdel d’estiu, en diferents torns a triar: última setmana de juny, primera quinzena d’agost i primera setmana de setembre. Més informació a: https://www.aepadelalpicat.cat/campus/

Gràcies a tots per la vostra confiança i bon estiu!

Sònia Colomina – coordinadora Escola de Pàdel

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: