ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Associació,Novetats,Serveis Acte presentació pales Side Spin i equipacions personalitzades per l’AEPA.

Acte presentació pales Side Spin i equipacions personalitzades per l’AEPA.


Us presentem un resum del què va ser la presentació de les pales Side Spin ahir al vespre al Raïmat Golf Club. Moltes gràcies als què vau venir i a l’empresa Side Spin i al seu representant, Lluís Aragonés, per pensar en l’AEPA per establir una col·laboració amb nosaltres i per venir a fer-nos aquesta fantàstica demostració.
No hi ha millor manera de conèixer un producte que provant-lo.

Us mantindrem informats de les converses que es duguin a terme.

També en aquest acte va ser present Sergi Anter, en nom de l’empresa In Time Sublimación que ens estan preparant una proposta per fer les equipacions de l’AEPA personalitzades i exclusives. Ens van mostrar els teixits i les talles i serem els més elegants de la lliga i de les escoles de pàdel.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: