ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PÀDEL ALPICAT Uncategorized Festa cloenda Escola Menors 2023

Festa cloenda Escola Menors 2023

Aquest any hem preparat una festa de cloenda de l’Escola de Pàdel. Et convidem a participar. Tot és gratuït, estàs convidat/da, però per una millor organització necessitem que contestis aquesta breu enquesta que t’enviem per saber el nombre d’assistents i si tens alguna intolerància o al·lèrgia alimentària.

Pàdel i activitats dirigides de 4 a 6 i berenar i piscina de 6 a 7. Agraïm la presència d’algun pare o mare per una millor supervisió, sobretot, durant l’hora de pisicina.

T’adjuntem l’enllaç perquè puguis confirmar la teva assistència. Tens fins al dia 16-06-2023.

https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/Enquesta.php?idEnquesta=1&token=TldJd016WXpZelJtWVROaE9HVXpOVEZtTnpjM01EWTJObVkwT1dJME5qTXpO…

Recordem que les classes en horari de matí finalitzaran el dia 22, igual que l’escola. Les classes en horari de tarda finalitzaran el dia 30 igual que les classes d’adults. Les classes de 4 a 6 el dia de la festa no es podran dur a terme perquè els monitors estaran ocupats en l’organització i supervisió de la festa

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: