Lliga menors 23/24


La Federació Catalana de Pàdel obre el termini per inscriure els equips per la propera lliga 23/24.

Per aquest proper any hi ha programades 3 categories de competició:

  1. Lliga escolar: per a nens de 7 a 14 anys amb poca o gens experiència en competicó, amb l’objectiu de posar en pràctica el que s’ha après en els entrenaments i iniciar-se en la competició. Límit d’edat: nens i nenes nascuts al 2010.
  2. Lliga sub 13: Mateix format que l’any passat, lliga a doble volta, play-offs per pujar de categoria entre els finalistes i Copa Catalunya. Per a nens fins a 13 anys i nenes fins a 14 anys. Complerts el 2023.
  3. Lliga sub 17: Mateix format que el sub 13 però per a nois i noies que tinguin màxim 17 anys complerts el 2023.

Un jugador que compleixi els requisits d’edat pot estar inscrit en les dues categories: Sub 13 i Sub 17 amb una mateixa llicència federativa. En totes les categories, la llicència inclou una mútua en cas d’accidents i la possibilitat de poder participar en altres competicions de la Federació.

Dates importants:

Per poder formar equips hi ha d’haver un mínim de 9 nens i un màxim de 12. A cada convocatòria el capità convoca a 6 jugadors , donant rotació a tots els jugadors/es i en funció de la seva disponibilitat, per tant, no cal tenir disponibilitat cada cap de setmana, ja que els jugadors s’alternen i això permet flexibilitat per a tothom.

Us animem a engrescar als vostres fills i filles a participar, podran posar en pràctica tot el què han après a l’escola de pàdel alhora que participaran de l’experiència de fer activitat en equip. A més, en funció de la disponibilitat dels jugadors, se’ls oferirà també la possibilitat de participar en altres torneigs federats, no només en les competicions de la lliga. La participació en aquest tipus d’actes contribueix en gran mesura en el progrés esportiu.

En la nostra pàgina web https://www.aepadelalpicat.cat/lliga-catalana/  trobareu més informació i restem a la vostra disposició si teniu qualsevol dubte.

Comenta

Related Post

%d bloggers like this: