Escola de pàdel

S’ofereixen classes de pàdel per a menors a partir de 4 anys.
Els alumnes de l’Escola Dr. Serés poden fer classes en horari de migdia: de 12:30 a 13:30 o de 13:30 a 14:30, en funció del seu horari de menjador. Als més petits se’ls acompanyarà o recollirà del menjador escolar.
Per a nens de 12 a 17 anys es poden triar horaris de tarda.

S’ofereixen classes de pàdel per a menors a partir de 4 anys.
Els alumnes de l’Escola Dr. Serés poden fer classes en horari de migdia: de 12:30 a 13:30 o de 13:30 a 14:30, en funció del seu horari de menjador. Als més petits se’ls acompanyarà o recollirà del menjador escolar.
Per a nens de 12 a 17 anys es poden triar horaris de tarda.

1 HORA / SETMANA2 HORES / SETMANA3 HORES / SETMANA
SOCIS25€43€61€
NO SOCIS30€48€66€
Preus classes menors

L’Associació Esportiva Pàdel Alpicat ofereix classes per adults i per a tots els nivells.

Aquells que vulguin fer classes, el més aconsellable és formar un grup de 3 o 4 persones de nivell similar. A aquests efectes es pot tenir ja el grup complet i cercar disponibilitat horària dels monitors o bé es pot mirar d’incorporar a un grup ja existent en funció del nivell de joc i disponibilitat horària.

1 HORA / SETMANA2 HORES / SETMANA
GRUPS QUATRO (4 PAX)35€ (SOCIS) – 40€ (NO SOCIS)60€ (SOCIS) – 70€ (NO SOCIS)
GRUPS TRIO (3 PAX)40€ (SOCIS) – 45€ (NO SOCIS)65€ (SOCIS) – 75€ (NO SOCIS)
GRUPS DUO (2 PAX)48€ (SOCIS) – 53€ (NO SOCIS)96€ (SOCIS) – 106€ (NO SOCIS)
Preus classes adults

Busca 2 jugadors de nivell similar i forma grup. 1,5 hores d’entrenament amb Sònia Colomina o Guille Solans.
L’entrenador juga 1/2 hora amb cada jugador i corregeix i millora l’estratègia i la posició a la pista.
Preu socis AEPA: 10€ / Preu no socis: 12€ – Preu per jugador.

Quan tinguis el grup, consulta disponibilitat d’horaris al 647 43 28 57 (Sònia Colomina).

  1. Els preus són per persona i estan calculats en base a 4 setmanes per mes. L’import sempre serà el mateix, independentment de les setmanes hàbils del mes.
  2. En el cas de noves altes, si l’alta es produeix durant la primera quinzena de mes es procedirà a cobrar tot el mes; si es produeix durant la segona quinzena, només es cobrarà mitja mensualitat.
  3. En el cas de baixa per lesió o per causa justificada, es retornarà la part proporcional de la mensualitat en funció de la data de baixa. Per causar baixa, cal informar per correu electrònic a l’Associació: escolapadel@aepadelalpicat.cat
  4. Les mensualitats es giraran la primera setmana de mes. En cas d’impagament, es procedirà a donar de baixa de l’activitat la persona inscrita i s’haurà de fer càrrec de les despeses de devolució del rebut bancari.
  5. Si un alumne/a no pot assistir a la classe de pàdel en l’horari que té assignat, és considerarà feta a no sé q s’avisi amb 24h antelació, llavors en aquest cas el tècnic pot tenir la gentilesa, que no l’obligació, d’avisar si es pot recuperar la classe.
  6. En cas que s’hagi d’anul.lar la classe degut a fenomens meteorològics adversos, s’intentarà quadrar dia i hora per recuperar sempre i quan sigui possible. Com comprendreu el temps és una cosa q no podem controlar.
  7. Donat la manca de disponibilitat de mes horaris, així com falta d’estructures tant a nivell de instal·lacions com de tècnics, ens es imposible garantir que totes les recuperacions pendents es duguin a terme.
  8. Remarcar que els dies festius no seran recuperables.
  9. Farem tot el q estigui a les nostres mans per poder donar el millor servei.
  10. L’Associació es reserva el dret a rescindir la inscripció a tota persona que reiteradament incompleixi la normativa o tingui un comportament inadequat envers els monitors o els companys.

Si vols fer classe amb nosaltres, parla amb Sònia Colomina, coordinadora de l’escola, per saber la disponibilitat d’horaris i grups.
Telèfon o WhatsApp al 647 43 28 57.
Email: escolapadel@aepadelalpicat.cat

Un cop confirmada la disponibilitat, omplir el formulari d’inscripció indicant a les observacions l’horari acordat: Formulari d’inscripció.