Equips

El 2019-20 l’AEPA s’estrena a la Lliga Catalana de Pàdel amb dos equips federats: un femení i un masculí.

Per la temporada 2021-22 tindrem mínim 4 equips: Masculí A (3a categoria), Masculí B (4a categoria), Femení A (3a categoria), Femení B (4a categoria). En el cas de tenir un nombre massa elevat de participants en un dels equips, per tal de donar més rotació i possibilitat de joc a tots els jugadors, ens plantejarem ampliar el nombre d’equips.

Ànims AEPA!

Per entrar als equips cal:

  • Ser soci de l’AEPA
  • Estar federat a la Federació Catalana de Pàdel.
QuadrimestralAnual
Infantil (fins a 16 anys)19€29€
Junior (17-18 anys)19€33€
Adult (a partir de 19 anys)33€53€
Preus Tarifes Federació

Obrim inscripció per formar part dels equips. En el formulari haureu de triar en quin equip us inscriviu.
En el cas de tenir un nombre massa elevat de participants en un dels equips, per tal de donar més rotació i possibilitat de joc a tots els jugadors, ens plantejarem ampliar el nombre d’equips.
Inscripcions a: https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/56/Inscripcio-Equips-Adults-2022-23/

  • Inscripcions equips: desembre 2022
  • Inscripcions jugadors: a concretar
  • Inici competició: febrer

Per poder entrar als equips cal ser soci de l’AEPA. Podeu consultar el preu de les quotes semestrals i els avantatges de ser socis en aquesta web. El preu de la inscripció a la lliga és la quota anual de la federació. L’AEPA tramitarà la llicència federativa.

Ja està en marxa la Lliga Catalana de Menors. Abans del 5 d’octubre cal haver inscrit els equips i els jugadors.

Per a la temporada 2022/23 podem formar vàrios equips de les diferents categories:

  • Equip sub 13: Nens que compleixen 13 anys al 2022 i nenes fins a 14.
  • Equip sub 16: Nens que compleixen 16 anys al 2022 i nenes fins a 17.

Si vols entrar en els equips, cal omplir el formulari d’inscripció a l’activitat Inscripció Equips Menors i nosaltres tramitarem l’alta: : https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/53/Inscripcio-Equips-Menors-2022-23/

Un jugador pot estar inscrit en els dos tipus de competició: Lliga Escolar i Lliga Sub13 o Sub16, en aquest cas només cal pagar una llicència federativa annual i, en el moment de la inscripció, cal seleccionar la Llicència corresponent a les categories Sub13 o Sub16.

El curs 2021-22 la Federació Catalana de Pàdel va iniciar una nova activitat adreçada a menors: una lliga d’escoles de pàdel per a jugadors i jugadores a partir de 6 anys.
L’objectiu és que els nens formin equip, agafin l’hàbit d’entrenar regularment i aprenguin la dinàmica dels partits de pàdel en un ambient formatiu i no competitiu, on l’important no és guanyar sinó adquirir pràctica i valors esportius.
Els equips es divideixen per franges d’edat i per formar equip cal un mínim de 6 participants.
La modalitat de joc s’adapta a les edats.
La lliga dura d’octubre a juny, adaptada al calendari escolar i els partits es juguen en cap de setmana. El format de la lliga són partits d’anada i tornada i en clubs de proximitat geogràfica.
El requisit per als jugadors és tenir la llicència federativa. D’octubre a desembre serà gratuïta i de gener a desembre costa 29€ per a jugadors fins a 16 anys i 33€ per a jugadors de 17/18 anys. La llicència inclou una mútua en cas d’accidents i la possibilitat de poder participar en altres competicions de la Federació.
Al final de la competició la Federació organitzarà una festa de cloenda on tots els participants seran convidats.

Des de l’escola de pàdel us encoratgem a animar als vostres fills a participar, ja que així fomentaran l’esperit d’equip i posaran en pràctica tot el que estan aprenent i els incentivarà a continuar.

La inscripció de l’equip de menors a la Federació Catalana de Pàdel s’ha de fer abans del 27 de setembre.

Per a tots els interessats a participar en la lliga escolar 2022/23 cal omplir el formulari d’inscripció https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/53/Inscripcio-Equips-Menors-2022-23/ i l’AEPA s’encarregarà de tramitar l’alta a la Federació o la renovació, si són jugadors repetidors.

Un jugador pot estar inscrit en els dos tipus de competició: Lliga Escolar i Lliga Sub13 o Sub16, en aquest cas només cal pagar una llicència federativa annual i, en el moment de la inscripció, cal seleccionar la Llicència corresponent a les categories Sub13 o Sub16.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a equipsaepa@aepadelalpicat.cat. o un Whatsapp al 611 034 237.