Equips

El 2019-20 l’AEPA s’estrena a la Lliga Catalana de Pàdel amb dos equips federats: un femení i un masculí.

Per la temporada 2023/24 tindrem uns 6 equips: 3 masculins i 3 femenins.

Per entrar als equips cal:

  • Ser soci de l’AEPA
  • Estar federat a la Federació Catalana de Pàdel.
  • Pagar 30€ d’inscripció.
QuadrimestralAnual
Menors (fins a 18 anys)21€32€
Adult (a partir de 19 anys)32€56€
Preus Tarifes Federació

Obrim inscripció per formar part dels equips. En el formulari haureu de triar en quins equips us inscriviu.
En el cas de tenir un nombre massa elevat de participants en un dels equips, per tal de donar més rotació i possibilitat de joc a tots els jugadors, ens plantejarem ampliar el nombre d’equips.
Inscripcions a: https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/73/Inscripcio-Equips-Adults-2024/.

  • Inscripcions equips: fins el 19 de gener de 2024
  • Inici competició: 10/11 febrer

Per poder entrar als equips cal ser soci de l’AEPA. Podeu consultar el preu de les quotes semestrals i els avantatges de ser socis en aquesta web. El preu de la inscripció a la lliga és la quota anual de la federació i 30€ d’inscripció. L’AEPA tramitarà la llicència federativa.

Ja està en marxa la Lliga Catalana de Menors 2023/24. Abans del 6 d’octubre cal haver inscrit els equips i els jugadors.

Per a la temporada 2023/24 podem formar vàrios equips de les diferents categories:

  • Equip sub 13: Nens que compleixen 13 anys al 2023 i nenes fins a 14.
  • Equip sub 17: Nois i noies que compleixen 17 anys al 2023.

La lliga dura d’octubre a juny, adaptada al calendari escolar i els partits es juguen en cap de setmana. El format de la lliga són partits d’anada i tornada i en clubs de proximitat geogràfica, play-off de classificació i Copa Catalunya.

Si vols entrar en els equips, cal omplir el formulari d’inscripció a l’activitat Inscripció Equips Menors i nosaltres tramitarem l’alta a la Federació Catalana de Pàdel : https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/68/Inscripcio-Equips-Menors-2023-24/

Data límit per inscriure’t: 24 setembre 2023.

Un jugador que compleixi els requisits d’edat pot estar inscrit en les dues categories: Sub 13 i Sub 17 amb una mateixa llicència federativa. La llicència inclou una mútua en cas d’accidents i la possibilitat de poder participar en altres competicions de la Federació.

Preus:

Llicència Quadrimestral (set-des 2023)Llicència Anual (2024)
Nous jugadors21€32€
Renovacions0€ (Llicència encara vigent)32€
Tarifes llicències federatives

Ja està en marxa la Lliga d’Escoles 2023/24. Abans del 6 d’octubre cal haver inscrit els equips i els jugadors.

L’objectiu és que els nens formin equip, agafin l’hàbit d’entrenar regularment i aprenguin la dinàmica dels partits de pàdel en un ambient formatiu i no competitiu, on l’important no és guanyar sinó adquirir pràctica i valors esportius.
Els equips es divideixen per franges d’edat i per formar equip cal un mínim de 6 participants. La modalitat de joc s’adapta a les edats i només hi ha una única categoria, ja que és un format per a jugadors/es amb gens o poca experiència de competició.

Edats: de 7 a 14 anys (límit fins als nascuts al 2010).
La lliga dura d’octubre a juny, adaptada al calendari escolar i els partits es juguen en cap de setmana. El format de la lliga són partits d’anada i tornada i en clubs de proximitat geogràfica.
Al final de la competició la Federació organitza una festa de cloenda on tots els participants seran convidats i els primers classificats obtenen un premi.

Des de l’escola de pàdel us encoratgem a animar als vostres fills a participar, ja que així fomentaran l’esperit d’equip i posaran en pràctica tot el que estan aprenent i els incentivarà a continuar.

Si vols participar en la lliga d’escoles, cal omplir el formulari d’inscripció a l’activitat Inscripció Equips Menors i nosaltres tramitarem l’alta a la Federació Catalana de Pàdel : https://aepadelalpicat.playoffinformatica.com/actividad/68/Inscripcio-Equips-Menors-2023-24/

Data límit per inscriure’t: 24 setembre 2023

El requisit per als jugadors és tenir la llicència federativa. La llicència inclou una mútua en cas d’accidents i la possibilitat de poder participar en altres competicions de la Federació.

Preus: 32€ a pagar en un únic pagament al gener. La llicència de setembre a desembre va a càrrec de la Federació Catalana de Pàdel.

Per jugar en els equips federats cal tenir l’equipació de l’AEPA. Informació sobre talles i per encarregar-la a: https://www.aepadelalpicat.cat/equipacio/

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a aepa@aepadelalpicat.cat. o un Whatsapp al 611 034 237.