Descomptes

DESCOMPTE DEL 20% EN LES PISTES DE PÀDEL D’ALPICAT

20% de descompte del preu de les pistes de pàdel respecte als preus d’empadronats a Alpicat. Per obtenir aquest descompte cal ser soci actiu de l’AEPA, participar en les activitats de l’escola, de lliga, o del campus i registrar-se a l’aplicació https://pistesalpicat.reservaplay.cat/login com a soci AEPA. Un cop es verifiqui la validesa de la inscripció i la condició de soci es podrà accedir al sistema de reserva amb aquest avantatge.

Preus:

20% de descompte sobre el preu d’empadronats a Alpicat.

  • De 9:00 a 17:00 hores: 5€ / hora
  • A partir de les 17:00 hores sense llum: 8€ / hora
  • Amb llum: 10€ / hora

DESCOMPTE EN LES PISTES DE TENNIS D’ALPICAT

8€ / hora sense llum – 10€ / hora amb llum.

ACORD AMB LA BOTIGA ONLINE TRADEINN

L’AEPA ha arribat a un acord amb l’empresa de venda online Tradeinn per oferir als nostres socis un descompte d’aproximadament un 20%, en funció del producte i/o campanya, en productes de Pàdel i Tennis.
És una empresa que ven online i envia a domicili en un termini de 24/48 hores.
Veureu a la seva pàgina general que també té altres pàgines per a altres esports, però tot i que els seus preus són molt competitius, els descomptes són per a Pàdel i Tennis.

Aquest és l’enllaç de la pàgina web general: https://www.tradeinn.com/
perquè pugueu comprovar la seva oferta i preus, però per poder accedir a la pàgina amb descomptes heu de registrar-vos a la pàgina per a clubs: https://b2b.smashinn.com/
Perquè la pàgina us identifiqui com a usuari amb descompte, cal que al registrar-vos, en el camp, “Club Relacionado” hi feu constar el email de l’associació: a.e.padelalpicat@gmail.com, d’aquesta manera, quan us hagin validat, ja accedireu a la web amb descomptes aplicats.

També ens han donat l’opció de poder advertir-los si detectem que un preu el tenen molt alt respecte a la seva competència o si falta algun producte, i, en la mesura que puguin, respondrien a la nostra demanda.

Esperem que us sigui útil i us en pugueu beneficiar.

Acord amb el Raïmat Golf Club

RGC obre les instal·lacions del Golf als usuaris de l’AEPA i aquesta ofereix al Golf la seva trajectòria en el món del pàdel.

L’objecte de l’acord es dur a terme conjuntament accions i activitats per fomentar la pràctica del pàdel, oferint condicions especials en el lloguer de les noves pistes del Raimat Golf Club i organitzant competicions a les quatre pistes del golf.

Per conèixer les condicions especials i primeres competicions de pàdel a RGC us podeu posar en contacte amb la AEPA al mail a.e.padelalpicat@gmail.com o al WhatsApp 611 034 237.

Podeu reservar pista al Pàdel de Raimat Golf Club a l’aplicació PLAYTOMIC

A la foto Eva Moscatel, Presidenta de la AEPA i Maria Ramis Gerent de RGC, i Joan Monzó Director Esportiu  de RGC signant l’acord  a les oficines del Club de Golf

Alpicat i Raimat 21 d’Agost de 2021

Raimat Golf Club ha inaugurat recentment quatre pistes de Pàdel i una piscina exterior afegint així nous esports i activitats al seu projecte de club esportiu familiar que compte amb més de 450 famílies que ja gaudeixen d’esports al aire lliure en un entorn espectacular.

L’Associació Esportiva Pàdel Alpicat amb quatre anys ja d’antiguitat i uns 250 socis, és una associació esportiva que treballa principalment com a associació municipal del poble d’Alpicat, utilitzant principalment les seves instal·lacions però que, col·labora amb altres clubs i que aposta fermament per aquest nou acord. Actualment gestiona l’escola de pàdel d’Alpicat, amb uns 90 participants, participa en la Lliga Catalana de Pàdel amb dos equips d’adults, que s’ampliaran per la propera temporada amb 2 més i a un equip d’Escola de menors, organitza intercanvis internacionals de pàdel, campus, clínics i torneigs.

BENEFICIS PELS SOCIS DE L’AEPA:

Acord amb el Club de Pàdel Alcarràs

L’AEPA ha arribat a un acord amb el club de pàdel Alcarràs per oferir als socis AEPA preus especials per al lloguer de pistes. El soci de l’AEPA pot jugar 1h 30min per 4€.

A més el soci AEPA tindrà tracte de preferencial en les activitats organitzades pel Pàdel Alcarràs.