Reserva de pistes

Reserves on-line de les pistes del complex esportiu d’Alpicat

Des del passat 1 de març, les pistes de tennis i pàdel, el rocòdrom i les pistes polivalents cobertes del complex esportiu del Parc del Graó d’Alpicat ja tenen activat el servei de reserves on-line.
pistes-padel

Per utilitzar aquest nou sistema de reserves on-line, en primer lloc cal registrar-se a través del link http://pistesalpicat.reservaplay.cat/ i posteriorment accedir a la pàgina web de reserva o bé a les aplicacions de mòbil per Android i iOS. El nom de la app és reservaplay (http://www.reservaplay.com/#app_reservas_padel). Un mateix usuari sol podrà reservar pista 1 hora diària. Recordem que cal estar empadronat a Alpicat per poder gaudir de les tarifes per als veïns i veïnes. Els socis de l’AEPA, al registrar-se al programa com a socis AEPA, tenen preus especials, vegeu la secció Quotes i Avantatges.

Les pistes de tennis i pàdel estrenen un nou sistema d’obertura automàtica mitjançant el mòbil

Les pistes de tennis i pàdel d’Alpicat estrenaran aquest dissabte el nou sistema d’obertura automàtica, que s’activarà mitjançant el telèfon mòbil.

Segons aquest nou sistema, en arribar a la pista cal entrar dins la reserva a través del mòbil i prémer el botó d’obertura automàtica, i en un màxim de 3 minuts s’obriran les portes d’accés a la pista. El botó surt a partir de que faltin 5 minuts per començar a jugar.

Es permetrà obrir les portes tantes vegades com sigui necessari, tot i que les portes no poden estar obertes més d’un minut perquè sinó sonarà una alarma. Quan faltin 5 minuts per la finalització del temps de lloguer de la pista, sonarà una alarma durant 5 segons.

Quan s’arribi a l’hora de finalització del temps del lloguer de la pista, sonarà una alarma més intensa durant 20 segons, indicant la fi del temps de lloguer, i durant 10 segons més, encara continuaran lliures els panys de les portes per poder sortir de la pista.

Davant de qualsevol dubte que pugui sorgir, es pot acudir al pavelló o enviar un correu a apardell@alpicat.cat o a trucar al telèfon 646 610 493 (Andrea).

Instruccions:

instruccions-1

instruccions-2-1